Lovište Brezovica i Južni Kučaj, kojim upravlja preduzeće „Vršački ritovi“, prostire se na impresivnih 48.680 hektara brdsko-planinskog terena. Ovaj prirodni raj idealan je za lovce koji traže ne samo izazove, već i priliku da uživaju u spektakularnim pejzažima mešovitih šuma bukve, hrasta i četinara. Lovište je bogato florom i faunom, nudeći raznolik lovni fond koji privlači lovce iz svih krajeva sveta.

Idealni Uslovi za Lov i Odmor

Lovište je opremljeno sa preko 100 zatvorenih čeka, brojnim hranilištima, pojilištima i solištima, što omogućava optimalne uslove za lov na visoko trofejnu divljač. Gosti mogu računati na vrhunski smeštaj u našim dobro opremljenim lovačkim kućama, koje pružaju komfor i prijatnu atmosferu nakon uzbudljivog dana u prirodi.

Lovno-tehnička Infrastruktura i Stručni Tim Lovočuvara

Naš tim od 10 iskusnih lovočuvara, opremljen terenacima i ATV vozilima, stoji na raspolaganju da vas povede u avanturu života. Visoka opremljenost lovno-tehničkim objektima osigurava vrhunsko iskustvo, dok je bezbednost lovaca uvek na prvom mestu.

Trofejna Divljač Koja Privlači Lovce

Brezovica i Južni Kučaj se posebno izdvajaju po bogatstvu visoko trofejne divljači (kliknite na link da pogledate vrste divljači). Lovci koji jednom posete ovo lovište, često se vraćaju zbog nezaboravnih trenutaka i impresivnog lovnog iskustva. Od jelenje divljači, vukova, do divljih svinja, svaki lovac ovde pronalazi izazov koji odgovara njegovim veštinama.

Zaključak

Ako tražite savršenu kombinaciju prirodnih lepota, komfora i adrenalina, lovište Brezovica i Južni Kučaj je destinacija koja će zadovoljiti sve vaše potrebe. Rezervišite svoj termin i postanite deo ekskluzivnog kruga lovaca koji su imali priliku da dožive ovu jedinstvenu avanturu.