Usluge

Naše lovište nudi širok spektar profesionalnih usluga koje su dizajnirane da osiguraju nezaboravno lovno iskustvo. Bilo da ste iskusni lovac ili početnik, naši stručnjaci su tu da vam pruže podršku u svakom koraku. Evo šta vam možemo ponuditi:

Organizacija Lova na Krupnu Divljač sa Obradom i Ocenjivanjem Trofeja

Specijalizovani smo za lov na krupnu divljač, kao što su jelen, divlja svinja, srndać, i medved. Naš tim pruža kompletnu uslugu organizacije lova, uključujući profesionalnu obradu i ocenjivanje trofeja u skladu sa međunarodnim standardima. Iskusite lov na visoko trofejne primerke i osigurajte svoj trofej koji će biti ponos vaše kolekcije.

Stručni Pratilac – Vodič u Lovu na Krupnu Divljač

Naši licencirani vodiči u lovu na krupnu divljač imaju dugogodišnje iskustvo i duboko poznavanje terena. Oni će vam pružiti savete i stručnu pomoć kako biste ostvarili uspešan lov, bilo da lovite jelena, vuka, ili divlju svinju.

 Organizacija Lova Vuka sa Obradom i Ocenjivanjem Trofeja

Lov na vuka je jedan od najuzbudljivijih izazova koje nudimo. Naše usluge uključuju kompletnu organizaciju lova vuka, sa profesionalnom obradom i ocenjivanjem trofeja. Pratite trag ove oprezne i snažne divljači uz našu stručnu pomoć.

Organizacija Grupnog (Pogonskog) Lova

Za ljubitelje timske avanture, nudimo grupni (pogonski) lov koji omogućava organizovano traganje za divljači u većim grupama. Ova vrsta lova je idealna za grupe prijatelja ili timove koji žele da uživaju u dinamičnom lovu na krupnu divljač.

Prenoćište u Lovačkoj Vili

Naša luksuzna lovačka vila pruža savršen smeštaj za lovce koji žele da se opuste posle dana provedenog u prirodi. Vila je opremljena svim potrebnim sadržajima kako bi vaš boravak bio što prijatniji, sa prostranim sobama i autentičnim ambijentom.

Prenoćište u Lovačkoj Kući

Za one koji traže autentičniji i prirodniji doživljaj, nudimo smeštaj u tradicionalnoj lovačkoj kući. Kuće su smeštene u srcu lovišta, što vam omogućava da budete blizu prirode i uživate u tišini i lepoti okoline.

Korišćenje Terenskog Vozila

Kako bismo obezbedili maksimalnu udobnost i efikasnost, svim našim gostima je dostupna usluga korišćenja terenskih vozila. Naša flota vozila omogućava lak i siguran pristup i najzabačenijim delovima lovišta.